Walne Zebranie Wełny Rogoźno 26 kwietnia 2013

rks wełna rogoźnoZebranie odbyło się 26 kwietnia 2013 r. i trwało od godz. 19.00 do północy. Zarząd otrzymał absolutorium, na prezesa został wybrany ponownie Mirosław Pokorzyński, a w skład nowej komisji rewizyjnej nie weszli już Chudzicki i Ludynia. Otrzymali oni decyzje zarządu dotyczące ich usunięcia ze stowarzyszenia, aczkolwiek ze względów proceduralnych te decyzje nie są wiążące (nie podano uzasadnienia, a jedynie
określono punkt statutowy – działanie na szkodę klubu – przewodniczącego komisji
rewizyjnej, który zażądał dokumentacji, długoletniego członka i gospodarza obiektu sportowego oraz wiceprzewodniczącego rady miejskiej, zawodnika i trenera Wełny). Do nowej komisji ze starego składu została ponownie wybrana B. Korybalska.

źródło: Goniec Rogoziński

(Odwiedzono 30 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Opublikował: admin

Nazywam się Krzysztof Milewski. Mieszkam w Rogoźnie Wielkopolskim. Interesuję się lokalnymi sprawami, prowadzeniem stworzonych przeze mnie stron internetowych, gołębiami pocztowymi, psychologią, filozofią, rolnictwem ekologicznym, naturalnym budownictwem. Zapraszam do odwiedzenia moich stron: nowapiosenka.pl , matkaziemia.ovh , domygwiazd.pl , ugotujmycos.pl , znanepary.pl